Regenbuitje! - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Werner Veggel - WaarBenJij.nu Regenbuitje! - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Werner Veggel - WaarBenJij.nu

Regenbuitje!

Door: Werner

Blijf op de hoogte en volg Werner

26 Augustus 2006 | Spanje, Malgrat de Mar

Zo, ik ga denk niet snel meer naar Spanje!
Gister rond 20u zat ik even met mijn collatjes hier te eten toen het binnen 5 minuten echt stikdonker werd van de wolken! Vervolgens kwam er een onweerstorm die echt niet te filmen was.

Het hele terras stond binnen 5 minuten n halve meter hoog! Lekker als je daar in staat terwijl de bliksem bij de buren inslaat en je kans loopt geelectrodingest te worden! Erg fijn! We stonden daar in onze onderbroeken te redden wat er nog te redden viel en dan snel naar binnen, stroom eraf, jezelf in een handdoek wikkelen en wachten tot het ophoud!

Nou deze was opgehouden konden we beginnen met schoonmaken en het wegvoeren van het water. Het complete terras lag verwaaid, geen parasol stond nog overeind, alles stond onder water, het was echt om te janken!

Nou na 2 uur werken was alles weer normaal, alsof er nooit iets gebeurd was! En toen, slapen, heeeeel diep!

De volgende dag natuurlijk die domme toeristen, heeft t hier geregend ofzo??? OWWWWWWWW

Mensen, tot snel!

• 26 Augustus 2006 - 14:59

Ilse:

Heej werner! je treft het niet he met het weer!! Hier in ned is het ook zo'n bagger weer, gatsie!! Nou hopelijk vermaak je je toch nog een beetje!! daaag!! xx Ilse

• 27 Augustus 2006 - 17:09

Willie:

he jongen nog even en het zit er weer op. die regen in spanje hebben we in nederland veel meer dus geniet nog maar van de zon. nou jongen tot dinsdag groetjes pa en ma

• 28 Augustus 2006 - 14:35

Marcel:

Woei!! Manneke, \'t is nog maar een paar uur en dan ben je weer terug! ***ikke blij*** ik kan haast niet wachten tot het vliegtuig landt! Tot morgen!!

*kus* Marsjel

Werner

Hey mensen, leuk dat je even komt kijken naar mijn site! Deze keer blijf ik (gelukkig) niet zo lang weg! Destino es Malgrat de Mar. Ik ga 2 weekies werken in Tha Beach Club Yellow. In deze strandtent in Malgrat de Mar hield ik gedurende mijn "langhout" tijdperk mijn info's en ik heb de eer om Linda & Jurgen 2 weken te helpen. Op deze site vind je verhalen enzo! Je kan en mag reageren om mijn site, want digi post uit Nederland is altijd leuk!!! Hasta laters de groeten en tot ziens! W (erner)